tirsdag 7. juni 2011

Hyttetur

Sist helg var vi så heldig å få vær med Marit,Sofie og Åsemor på tur til hytta deires igjen. Dette har martine snakket om veldi lenge,vi har vert med de en gang før og det e kjempe stas å vær på hyttetur :)
Det er en orntli hyttehytte,uten strøm å vann. Det e mange sengeplasser å ett kjempe fint uteområde med peis osv. Elisabeth og ungene var også med. Så Martine og Victoria hadde veldi god selskap i hverandre,de hadde planlagt i lang tid i forveien at bratz dukkene skulle bli med å at de så klart skulle såve på samme rom.
Vi var ikkje så heldig med været,men ut måtte vi uansett...vi dro på oss reintøyet å dro på tur. Da vi kom tilbake grillet vi pølser i bålet...mmmm godt med våte pølsebrød :)
Tidligere i vår kjøpte vi ett vaffelgjern som kunne brukes på bål,det hadde vi også med,å det var kjempe vellykka. Ellers koste vi oss inne,spillte spill,å ungene lekte å koste seg kjempe mye. Tross i dårli vær og en del sykdom så hadde vi en kjempe fin helg...håper det ikkje blir så lenge til neste gang!

3 kommentarer:

 1. Takk for en hææærlig tur! Vi får bare hive oss rundt igjen....
  Må få bildene og;)

  SvarSlett
 2. Ser ut som dere virkelig koste dere, fins ikke dårlig ver :-)

  SvarSlett
 3. åååh, savne-savne!!!
  en utrolig flott tur!!!med herlige venner har vi dermed skapt gode minner....

  SvarSlett