søndag 14. april 2013

Helgen som har vert!

 Her kommer ett bildedryss fra helgen som har vert. Det første bilde her e tatt på lørdags mårran da eg fant Matheo på badet å han sier: MINKE MEI.

Etter hvert skulle vi treffe June å barnan i kulturhuset. Det var åpning av den nye broa. Å i den anledning var det frokost for de som ønsket det på Buen. Men grunnen til at vi var der så tidleg var for vi skulle på kino med de minste. 


 Det var første kino for Matheo.  Å eg ante ikkje om han kom til å synest det var noe gøy eller ikkje. Men det var gratis kino for alle å hadde ikkje noe å si om vi måtte gå ut om det ikkje gikk. Men vi hadde vert på teater der før å det bare elsket han. Men da filmen startet bare ble han helt elektrisk...det var så spennende...det bare lyste lang vei at dette var gøy.


Det var ett nydeli vær på lørdag,så vi gikk til byen å var der i flere timer,spiste luns på cafe å gikk avsluttet ettermiddagen på lekeplassen i byen.Søndag var det skikkeli høst inne vær. Det øs pøste ned ute. Så for å få dagen til å gå så ble det litt scarpping for min del å kakebaking for Matheo. Da vi skulle starte var Matheo allerede godt igang med å smake på ingrediensene...noe som han viste ikkje var helt låv. Men han var kjempe flink til å bake sjokoladekake. Han gjor så å si hele jobben sjølv.

 Da han skulle velge pynt til kaka valgte han utroli nok "gutte farger" eg hadde trodd av alle de fargene at han kom til å velge ut rosa å lilla...det e bare lilla som står i hode på han. Han skal alltid ha lilla sutt,lilla moped i barnehagen osv. Å det var nesten bare sånne farger å velge mellom,men han valgte ut den blå å den grønne. Ble ett kjempe fint resultat,å kaka smakte kjempe godt.


Da vi hadde satt oss med bordet for å spise når Martine var komt hjem (ho har vert på overnatting hos en venninne denne helga) sier han så fint: Eg må ha krone og. Så om han trodde han hadde bursdag det vett vi ikkje...men vi fikk fint beskjed om å synge bursdagsangen for han før vi startet på kaka :)


2 kommentarer:

  1. Takk for en kjempe koselig lørdag, må gjentas snart, merka at det var lenge sida. Til 3 års dagen Baker han vel si eiga bursdags kake :-) Go gutten :-)

    SvarSlett