lørdag 18. mai 2013

17 MAI 2013.

I går hadde vi en kjempe fin 17 mai feiring. Eneste vi hadde å si noe på var været...det øs pøste ned fra toge startet til det var ferdi. Det var ganske kjedeli da,men det var grei temperatur så vi frøys ikkje. Før vi gikk i toget rakk vi å ta noen fine bilder. Martine skulle for første gang gå å drille gjennom toget. I fjor var de duskebærere,men nå va de klar for å gå forran junior korpset til guttene. De har enda ett år til før de får gå forran Mandal guttekorps. De var kjempe flink,å mor må innrømme at ho fikk en tåre i øyekroken å litt skjelven på handa da de kom gjennom gata...dette har jo alltid vert Martine sin store drøm. Etter først tog var ferdi var det til kirka for at Martine skulle synge med koret. Å så var det ut til Sjernøya for drillpikene skulle gå i tog nr to der. Deretter dro vi hjem til oss å spiste en enkel middag å dessert med veldi goe venner. Så var det ned til byen igjen for å se på tog nr tre. Da var det borgertoget,der Martine skulle gå sammen med hånball laget. Det var en kjempe travel dag,men veldi fin dag. Her kommer ett bilde dryss fra dagen. 


 Matheo var så heldig som fikk kjempe fin strikka hardanger bunad til jul som Besto på Fedje strikka


 Her har vi pyntet festbordet. Vi hadde venner på en enkel middag imellom alle de tinga vi skulle rekke.


 Her synger Martine og Victoria solo når koret opptredde i kirka etter toget.Her går Martine med håndballen i borgertoget.


Det var som sagt en kjempe travel dag,spesielt for Martine. Ho marsjerte i mange timer,å hadde mange oppdrag i går. Ho fikk bare i seg litt mat da ho kom hjem å så såvnet ho bokstavli talt med matbordet.

2 kommentarer:

  1. Kjempeflotte bilder av herlige unger.. Martine var ei flott drilljente, masse klemmer frå farmor

    SvarSlett