fredag 19. juli 2013

Danmarks ferien 2013.

Da var årets Danmarksferie over for denne gang...å det e trist. Da vi e på ferie der nede i sommerhuset til Onkel Svein e det orntli ferie. Da er det bare slappe av å kose oss. Vi er så heldige å har så gode venner som vi går så godt ilag med at det e ingen problemer å bo sammen med å vær med 24 timer i døynet i over en uke. Vi har de samme verdiene å ser store gleder i små ting. Vi skulle ta ferien som det kom uten for mye planer å bare en dag i Legoland og en dag på shopping...å det klarte vi :) De andre dagene koste vi oss på stranda,på hytta og litt rundt omkring. Vi besøkte en mini dyrepark en av dagene (det kommer bilder av det seinere). De laaaate fine dagene på starnda var aller best. Da flatet vi ut på starnda fra mårran til kveld. Det var en helt fantastisk ferie i år som ifjor...å forhåpentligvis til neste år igjen... Alle må ha en fortsatt fin ferie...


 En dag det blåste så veldi kjørte vi til starnda der vi kunne parkere bilen helt nede på stranda å laget vår egen lille skillevegg...en kjempe koseli lunsj var det.

Vi hadde mye kos å morro på hytta og...med spill og leker...de store såpeboblene slo ihvertfall an.
de store jentene spillte for det meste vollyball.


En av ettermiddagene dro vi til ett feriesenter for å ha pause fra sola å bade litt inne.


Det ble litt kjøring hit å dit,og da var det veldi stas med en yoghurt bare sån i farta
Vi var kjempe heldige med været,det var kjempe sol hver dag. Det ble noen dager på stranda.

1 kommentar:

  1. Ord blir fattige for å beskrive den følelsen man sitter igjen med etter ei så flott uke sammen....men at det er verdt sin vekt i gull og mer til, DET er det ingen tvil om....takk for at dere er dere!

    SvarSlett