onsdag 12. februar 2014

SCRAPPETREFF - 3rd EyeI helgen som har vert var det igjen tid for scrappetreff hjemme på Bømlo. Det var nå 16 gang vi arangerte det,og det som alltid like kjekt. Vi åpnet dørene fredag kl 17 og scrappegale damer satt å scrappet døgnet rundt frem til søndag kl 15. 

Her kommer det noen bilder fra kurset som eg haldt på fredagskveld. 
 Dette var kurssiden. De flotte tre-snøfnuggene kommer fra en nett butikk med navnet 3rd Eye. Eg bare elsker de her trefigurene,og bruker de på nesten hver side eg lager nå.


                        Her kommer det noen bilder fra treffet. Ekstra gøy var det denne gangen når Lisa (minstesøsto) var med oss etter mange ganger fraver. Kjempe fint å ha ho tilbake :) Eg setter så uendeli mye pris på at lillesøstrene mine kommer på de her treffene. Det e ikkje så ofte vi ses (9 timer mellom oss) så at vi deler denne innteressen er bare så fint. Mette (nest minste søsto) har vert en trofast deltaker i alle år.Når vi ikkje har nok bordplass,ja da får vi legge oss utover hele gulvet :)  

Her kommer det bilder av hva eg fikk laget denne helgen...som dere ser så er det ikkje så mye man får gjort sjølv om man sitter oppe til halv fem på natta og står opp igjen kl åtte...men myyyye skravling blir det ihvertfall.

 Rett før vi dro på treffet fikk eg pakke i posten fra 3rd Eye. Da fikk eg veldi mange forskjellige BUTTONS. Eg bare elsker de her duppedingsene...bruker de på alle sider fra nå. Du får de med alt av mønster og mange tekster. Å det som e så fint med denne nett siden er at du får tekstene på norsk,noe som ikkje er en selfølge når de blir laget i Polen. Vi fikk og mange flotte premier sponset fra denne butikken til premier til oppgaver som vi har iløpet av helgen.
Nettadr til butikken er: 3rdEyeCraft.com

1 kommentar: