onsdag 5. mars 2014

Martine 13 år - Bursdagsball!

I januar fyllte Martine 13 år. To av hennes beste venniner hadde og bursdag da, og den tredje har litt seinere.  De hadde veldi klare meininger om  åssen de ville feire 13 års dagen sin. Med ett orntli stort skoleball. Der gjestene skulle komme i flotte kjoler og guttene i skjorte og slips...og sjølvsagt kåring av ballets konge og dronning.  Og vi foreldre vi gjør da alt fo våre søte små prinsesser som ikkje er så små lenger. Eg tror det blir en dag de sent vil glemme. 
Dagen startet veldi tidleg for min del da. Eg hadde en del eg skulle forberede (men dette er jo noe som eg bare elsker å gjør da) så det var ikkje vanskeli å stå opp...eg hadde nemelig låvet jentene ett ROSA kake bord...eller eg vil jo si godis bord da,for ikkje så mye kaker.  Men først var vi nede i gymsalen å dekket bord og rigget til noen timer før jentene gikk til frisøren (tanta til en av jentene) for å bli stelt til festen. Eg kan tenke meg de dillet og koste seg der. Etter hvert gikk vi ned igjen til skolen for å gjør siste rest før gjestene kom.  En veldi go vennine av meg hadde rigget opp studioet vårt i ett av klasserommene så alle gjestene ble tatt bilde av da de kom. Det blir ett kjempe minne og ha fra festen. 
Jentene åpnet ballet med en sang på senen for alle gjestene. Tror det ble noe å 60 gjester,tre syvende klasser. Så var det noe å spise,å noe aktiviteter...før de neste timene gikk til musikk og noe dans. Tror de koste seg veldi jentene,det blir nok ett minne for livet. Å vi foreldre hadde noen koselige timer på skolekjøkkenet (med litt smugkikking inn i ballsalen i nyåne)


2 kommentarer:

  1. Du er knallflink og det var flotte jenter.

    SvarSlett
  2. Er vel få som har en sånn knall flott feiring :-) heldige jenter :-)

    SvarSlett