mandag 28. juli 2014

FERIEN 2014.

Da var vi ENDELI hjemme fra ferie. Ja i år sier eg endeli. En ulykke kommer skjeldent aleine. Men før eg forteller om det må eg fortelle om hvor fantastisk ferien har vert...for det meste av tiden. Den uka vi låner huset til onkeel Svein i Danmark er høyde punktet hele året. Dette er noe vi gleder oss til hele året. Dette er skikkeli ferie for oss. Vi reiste sammen med Elisabeth og de som vi pleier,og de er ett drømme følge på slik en ferie. Vi damene tok med oss ungene og reiste ned to dager før mannfolkene denne gangen for Ken var fortsatt på jobb da vi reiste,og det var igrunn kjempe koseli...men du å da så vi gledet oss til de skulle komme ned og. Det var virkeli noe som manglet de to dagene...snakk om å få sommerfuler i magen og glede seg som en unge til de skulle komme da. Vi bestemte oss for å gjør litt stas på de da de kom ned. Vi pyntet langbord med sommer blomstrer og ungene laget fine skilt som de så med en gang de svinget inn på tunet...det ble tre retters middag og en fin velkomst håper eg. Ellers ble det mye lek og spilling. Og nydelige dager på stranda. Det var ekstremt varm...lå på 28-32 grader på det meste. Vi hadde og den faste turen til legoland (det kommer det bilder fra en annen dag). 
Men det ble en ferie med mangen kjedelige ting også...Først ble en av guttene påkjørt av en bil (det gikk heldigvis bra) men fy søren for noen forferdelige timer. Så brekker ene jentungen albuen på trampolina. Så reiser vi videre til Køpenhavn der de blir sittened på legevakta imens vi kontakter politiet for bakruta på bilen e blitt knust og klærne våres e blitt robbet. etter mange timer med støvsuging av bil og handling av nye klær setter vi oss ned å sier: hva er det neste som skjer nå da. Jo da da leser vi nyhtene om terrortrusselen i Norge :(  Etter noen dager i Sverige setter vi kursen for hjem igjen...men ja da kommer vi til båten og alle man får bli med...uten meg. Da var toppen på kransekaka satt for min del,da raste verden sammen kan man si. Hva skjer,eg får ikkje reise inn i mitt eget land. Sist eg så i speilet lignet eg da ikke på en pøbel. eg forstr jo selfølgeli at de måtte vær strenge på dette i desse dager,men så firkantet kunne det ikkje vær. Grunnen til at eg ikkje fikk bli med over var for at eg ikkje hadde pass ed meg,noe som vi aldri har med for å dra på ferie til Danmark/Sverige,og så har eg ikkje lappen som de andre. Etter mye om og men og veldi behjelpsome politi fra Oslo så kom eg meg omsider over grensa etter en annen reiserute en planlagt. Å eg kan med handa på hjerte si at eg har aldri vert så glad for å vær hjemme igjen som da. Å gjett om eg skal anskaffe pass til alle mann nå,sjølv om eg ikkje skal reise noen plass igjen nå...og lappen er forhåpentlig i boks om ikkje mange dager.
Eg har mange fine bilder fra ferien som eg har lyst å dele med dere,men de kommer fortløpende flere kvelder nå. Nå vil eg bare ønske dere en fortsatt fin sommer.
                                      Helt klar for ett bad...i bassenget :)


 Vi har en fast tradisjon når vi er her i Danmark og det er å dra inn til Henne strand å kjøpe gigant is. Tror ikkje det var noen av oss som klarte å spise den opp.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar