torsdag 23. juli 2015

Bildedryss fra den siste mnd.


Først noen bilder her fra korpsfestivalen i Mandal. Kjempe nydeli vær,flott musikk og veldi flinke drill jenter :) 
Vi har hatt koseli besøk av nydeligste kusina våres. Kjempe koseli for til tross for avstanden for de og hvor skjeldent de egentli treffes så fant de tonen med en gang. Nå gleder vi oss bare til å treffes igjen seinere i sommer. 

                                                        Nydeligste prinsessa vår.Her er Matheo klar for Besteforeldre/eldre fest i barnehagen. De skulle kle seg ut som skjørøvere og de opptredde med forskjellige sabeltann sanger. Kjempe koseli å se på. 

                                                     De kjekkeste gutta i feltet :)
                                 Det har blitt mange turer i dyreparken den siste mnd. 


Nå har matheo bare ett år igjen i barnehagen. Kan ikkje skjønne hvor tiden har blitt av. Siste dag før ferien måtte han ha med en liten hilsen til de voksne på avdelingen. 
 Det store denne sommeren har vert nyheten i dyreparken. Hakkebakke skogen. Vi har allerede lest boka mange ganger og vert og sett stykket i dyreparken allerede tre ganger. Matheo har lagt sin elsk på dette. Han er stadig vekk klatremus og vi andre får gjerne en rolle som bestemor skogmus eller reven osv. Lydbøkene går om og om igjen og vi kan nå alt utenom. Men dette syns eg og er veldi koseli,og ikkje minst veldi greit med en pause fra selveste kaptein sabeltann. 
 Og etter stykket er det fast rutine for en vaffel eller en dobbelt peppret pepperkake :)                                                        Fått ny genser hos Farmor :)Det har vert en veldi fin Juni mnd,med mye fint vær og masse koseli besøk fra vestlandet. Uka før vi dro til Danmark hadde vi superkoseli besøk av Stine og mammaen og pappaen fra Bømlo. Matheo storkoste seg med lille Stine. Det var ett kjempe koseli besøk som vi håper ikke blir så lenge til neste gang. Når de reiste dro vi til den årlige uken til Danmark. Det var en kjempe flott uke med mange nye ferieminner. Kommer bilder fra turen en annen dag. 
Da gjenstår det bare og ønske alle en fortsatt fin sommer. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar