søndag 25. mai 2014

BILDEDRYSS FRA HELGEN. Det har vert en helt fantastisk helg denne helgen. Vi har fått gjort veldi mye koseli med veldi mange goe venner.  Helgen startet med at eg kom hjem fra en fantastisk dag på jobb til helt nystrøkent og vasket hus. Den følelsen av å komme hjem og bare vite at man ikkje trenger å gjør en dritt utenom å bare kose seg med familien er bare helt skjønt.  Å denne nydelige kjekkasen her møter meg utenfor inngangsdøra med røde roser...HVERDAGSLYKKE!


Lørdag dro vi i dyreparken sammen med Linda og Randi med familien. Det var en helt fantastisk dag. Sola skinte hele tiden og det var meldt 22 grader i skyggen og det var det ihvertfal.  Matheo koser seg så vannvitti sammen med elste gutten deiras. Han ser så opp til han. Vi hadde noen helt fantastiske timer. Så var det en kjapp tur innom sørlansenteret før vi snudde nasa hjemover for da var det klart for vennefest hjemme hos oss. Det og ble en kjempe koseli kveld. Men å gå til byen er bare en vits. Der er det stapp fult med folk og ikkje mulighet for å bevege seg. Og vi lærer aldri. Vi sier hver gang at det alltid er kjekkest hjemme men alikevel drar vi til byen. Men nå har vi lært :) Det var en kjempe fin kveld med mange goe venner. 

  
Her er Matheo super klar for å dra på overnatting hos kompisen sin. Dette er noe han har snakket om hver dag hele uka. Han hadde ikkje tid til å si hadet en gang. Han bare snudde seg i døra å sa: Pappa eg må sei deg nåke...haaaadeeeee :)


SØNDAG
I dag har vi egentli bare slappet av i solen og litt utpå ettermiddagen var vi å grillet hos Elisabeth og Reidar med familien. Det var som alltid superkoseli og en perfekt avsluttning på en kjempe fin helg. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar