mandag 24. november 2014

Fridag = "jobbedag"

 I dag har vi hatt en kosedag med mye "jobbing".  Men først startet dagen med en koseli frokost forran ovnen. Vi har vel spist så og si alle måltidene her på teppet denne helgen :)  ikkje for at det har vert kaldti huset,men for at Matheo har funne sin favoritt plass.
Etter frokost gikk vi rett ut for å henge opp julelys på leke hytta og for å rydde ute. Det ble veldi koseli der nå. Vi holdt på ute i hagen fra kl 10 til halv 5. Da gikk vi inn og begynte på pepperkakebyen. Den skal jo stå klar om en uke. Det var kjempe gøy å ha med Matheo i år,han var kjempe flink. De siste årene har eg bygget den og ungene pyntet. Men siden Matheo fikk pakke i posten i helgen med Karsten og Petra bakesett så var han ekstra gira for der inni den var det former til ett pepperkakehus. Så i år må faktisk kirka som pleier å stå oppe på "fjelltoppen" vike for Løvungen og Frøken kanin sitt koselige hus. Gleder meg til å pynte byen sammen med ungene neste mandag.
Har og hatt tre oppdrag i fotostudi denne helgen,så da var det påan igjen med redigering og julekortlaging da :) men det blir seinere denne uka...nå er det natta...
Ha en fin uke dere.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar