mandag 26. oktober 2015

MATHEO SIN 5 ÅRS DAG.
Igår var det endelig bursdagen til Matheo. Han har feiret den for ett par uker siden men alikevel var han super spent for selve dagen. Han var ekstra spent på om vi skulle vekke han med frokost og pakker på senga. Og selfølgeli skulle vi det :)  Eg sto kjempe tidleg opp siden han kunne jo finne ut å stå opp alt ifrs syv til ni liksom. Så da var det best og vær tidleg oppe å lage klar frokosten. Og etter hvert var pappa og farmor oppe og klar og :) så da satt vi der å ventet da...til vi hørte: Mamma jeg er våken :)  Å vi spratt opp av sofaen,grabba tak i frokost, pakker, ballonger og kamera og maskjerte inn til i mine øyner VERDENS FINESTE 5 ÅRING. 
Han fikk mange fine gaver av oss,besteforeldre,tanter,onkler osv på sengen. Han ble kjempe glad for alle gavene,og veldi fornøyd med lapper til frokost. 
Resten av dagen gikk fult og helt bare til Matheo. Den dagen fikk han bestemme akkurat hva vi skulle gjør. Den gikk til med leking,spising og bare kos. Etter farmor var reist dro vi ned å hadde middagen sammen med mange andre på  burger king. Og så måtte vi selfølgeli ha noen kaker og på selveste dagen. Så litt feiring ble det jo da og. 

 Dette Playdoh settet ønsket han seg,og var veldi gøy å holde på med :)
Vi fikk og plutselig besøk av batman,og han ble med oss de største delene av dagen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar