lørdag 12. desember 2015

Navnet.

Da vi ventet Matheo hadde vi navnet klart i flere månder før han var født. Men denne gangen var det ikke noe navn som hadde dukket opp som vi falt for med det første. Hvis det hadde blitt en jente så var navnet klart. Da hadde matheo bestemt at det skulle vær en Ida. Og det hadde og vert en dame eg veldi gjerne ville oppetkaldt og det er en dame eg tenker på hver dag og savner noe veldig. Den dama er ho Bestemor på Fedje. Ho ville eg kalt opp. Men siden det ble en gutt så kunne eg ikkje bruke navnet hennes,så hva kunne vi da ta som ble oppetkalling etter Olga Gurine. Det ble ett navn vi snakket litt om da og det var Olai.  Men da han ble født var han ikke noe Olai og det ble ikke helt oppetkalling syns eg . Han var liksom ikke noen spesielle navn da han var født,det var ikke noe navn som meldte seg :)  Mamma kom med ett navn i sommer. Det var Marinius. Første reaksjonen min var at eg syns det var veldi stili siden eg aldri hadde hørt det før,men eg ble ikkje helt overbevist liksom. Vi snakket om det mange ganger men eg klarte liksom ikke helt å bestemme meg. Ken sa det var akkurat det samme for han. Eg tror bare han ville at han skulle få ett navn nå...to uker gammel. Matheo gikk jo rundt å fortalte hele verden at han skulle heite Marinius. Det var han 110% sikker på at det var det rette navnet. En dag bare bestemte vi oss for at storebror skulle få viljen sin :) når vi ikke hadde noe bedre forslag...vi hadde faktisk ikke noe forslag så hvorfor ikke. Det var jo ett fint navn,det var ett skjeldent navn og ett navn eg aldri hadde hørt før...akkurat det eg egentli var ute etter. 
SÅ NAVNET BLE MARINIUS. 
Navnet betyr: fra havet. Og det passer jo fint med en pappa fra øya Bømlo langt uti havet og en Mamma fra øya Fedje så langt uti havgapet som du kommer faktisk hehe.6 kommentarer:

 1. Ååååå, herlege guten med kjempe fint namn! :-)

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Så nydelig😊 Endelig kan jeg sette navnet på julegaven😂

  SvarSlett
 5. Så nydelig😊 Endelig kan jeg sette navnet på julegaven😂

  SvarSlett
 6. But wanna comment relating to small number of general things, The positioning style and design is normally perfect, all the written content is normally really great: D. เว็บสล็อต

  SvarSlett