søndag 9. juni 2013

BILDEDRYSS FRA DE TO SISTE HELGENE.

Nå er det pinli lenge siden eg har lagt ut noe her. Så her kommer det litt bilde fra de to siste ukene. Det har vert fantastisk nydeli så vi har vert litt på stranda,badet i hagen...men mest av tiden har vi brukt til å ordne å styre utenfor huset. Planen var å gjør klar for å bygge veranda,men siden Ken fikk operasjon for skuldra innen to uker å ikkje kan gjør noe hele sommer blir det ingen veranda i år...så derfor har vi brukt de siste to ukene på å gjør det så greit som muli ute etter gravemasinen har vert å grapsa vekk halve hagen. Men noe kos har vi fått tid til og... Her kommer det først noen bilder fra en ettermiddag vi var på stranda. Da ble det årets første bad på Matheo,å da var vi fortsatt i mai :)                 Her fikk han plutseli for seg at han skulle tisse i "potta" på stranda å dro ned buksene.

                                  Det e bare så vakkert når eppletrærne i hagen står slik.


Her hjelper Matheo meg med å vaske hagefigurene mine...å den gamle vaskebaljen til ho Bestemor passet perfekt til det.

 Vi fikk og tid en av dagene til å rydde å vaske hytta for sommeren. Det var kjempe stas når han fikk feie og vaske helt sjølv.


Martine har vi ikkje sett mye til den siste uka. Først var ho på skoletur til Tingvatn å de lå i telt der i to netter. De laget mat på bål å nudler å tomatsuppe sto på jentene sin meny. Det hadde vert litt blanda vær der oppe. Første natta hadde ikkje Martine såve noe for da var såvepose å puter kliss blaut for det reinet så mye,neste natt var det bedre...etter skoleturen var ho hjemme tre timer før det ar avgåre til neste tur. Da var det korpsstevne i Skien i helga. Å kan ikkje tro det ble noe mer søvn der med seine kvelder å opp igjen kl 7 for å marsjering hele dagen...gleder meg masse til å høre om turene hennes orntli i mårra.
 Det var så varmt her på lørdag at vi måtte en tur til byen å kjøpe basseng til Matheo...å siden han e så sabeltann frelst så måtte det bli denne skuta da.


I dag har vi hatt en helt fantastisk dag på stranda. Vi var på plass der i tolv tia å vendte ikkje nesa hjemover før etter kl seks. Det var helt fantastisk der.


                  Aksel var med oss...han var så fasinert over rekene de fanget.


 Etter en lang dag var vesle Matheo helt utslitt...da han såvnet på teppet ti over seks fant vi ut at nå var det kansje på tide å komme seg hjemover.
Men da vi kom hjem å han var nybadet å klar for senga var jo stakkaren full i feber...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar